HERBALİFE DÜNYASI 05428997566

GÜNE BESLEYİCİ BİR KAHVALTIYLA BAŞLAMAK İÇİN 7 NEDEN 

1.) Temel Besin Maddelerini Alarak Sağlığınızı Koruyun
İhtiyacınız olan besin maddelerini alarak güne hızlı başlayın! Sağlıklı bir kahvaltı size hem enerji (kalori) sağlar hem de lif, vitaminler ve mineraller gibi vücudunuzun ihtiyacı olan besinleri almanıza yardımcı olur. Kahvaltı, günlük toplam enerji alımının % 15 ila %20'sini sağlamalıdır. Ayrıca unutmayım mesele kahvaltı yapmak değil, sağlıklı bir kahvaltı yapmaktır.

2.) Kilonuzu Kontrol Altında Tutun
Kahvaltıyı atlamak ya da temel besinler yönünden eksik bir kahvaltı yapmak, günün ilerleyen saatlerinde sağlıksız ve yüksek kalorili yiyeceklere yönelmenize sebep olabilir.

3.) Kaslarınızı Koruyun
Kas kütlesinin korunması ve artışı için protein hayati önemdedir. Vücudumuz bunu sağlamamıza yardımcı olmak için beslenme düzeninizde ki proteini kullanır. Vücudunuz belirli bir miktar proteini yalnızca bir kere kullanabileceği için protein alımınızı gün içine yaymanız gerekir.

4.)Cildinizi Besleyin
Güzel bir cilt, iyi bir beslenmeyle içeriden başlar. Su tüketmek ve sağlıklı bir kahvaltının keyfini sürmek, cildinizi temel besin maddeleriyle besler.

5.)Metobalizmanızı Hızlandırın
Sabahları sağlıklı yiyecekler tüketmek, gün içerisinde küçük porsiyonlarla beslenmek, enerjinizi dengede tutmanıza ve vücudunuzun en iyi şekilde performans göstermesine yardımcı olur.  Yalnızca iki büyük ve ağır öğüne dayanmak, vücudunuzu aşırı zorlar. Eğer üç ana öğün ve iki ara öğünden oluşan bir beslenme düzeniniz varsa kalori alımınızı kontrol etmek kolaylaşır.

6.) Konsantre Olun
Kahvaltı ettiğinizde günün geri kalan bölümüne daha iyi ve rahat odaklanırsınız. Ayrıca sabah uyandığınızda sıvı tüketmeyi unutmayın. Sürekli sıvı tüketmek gün boyunca konsantrasyonunuzu korumanıza yardımcı olur.

7.) Enerjinizi Arttırın
Kahvaltı, vücudunuzun gece boyunca onarım ve yenilenme için kullandığı enerji depolarınızı yeniden doldurmanıza yardımcı olur. Vitamin ve mineraller de yorgunluğun azalmasına yardımcı olur. Yani, sağlıklı bir kahvaltı, sabah ile öğlen arasında sağlıklı bir geçiş sağlar.

Herbalife Beslenme Koçu
        05428997566

Yorumlar

  1. Herbalife ürünleri 18 kilomdan kurtuldum ve bu yazdığınız herşeyi zamanla öğrenip uyguluyorsunuz insan hayatına bir kere sağlıklı ürünleri ve sağlıklı yaşamı alınca bir daha bırakamıyor ve hayat felesefesi haline geliyor.

    YanıtlaSil
  2. Ablam kısa sürede istediği kiloya ulaştı, hemde çok sağlıklı bir şekilde teşekkürler Herbalife

    YanıtlaSil
  3. 3 ayda 17 kilomdan kurtuldum. Teşekkürler Herbalife.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder